İlahiyat Fakültesi

Filistin Yararına Kermes’den Elde Edilen Gelir Filistin’e Ulaştırılması için Kızılay’a Gönderildi

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve kulüplerinin öncülüğünde düzenlenen Filistin Dayanışması etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Hayır Çarşısı” adlı kermes, büyük bir katılımla ve destekle karşılandı. Etkinlikte toplanan bağışlar, Filistin’e yönelik yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla Kızılay’a gönderildi.

Atatürk Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından düzenlenen kermeste, Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimize yardım eli uzatmak için bir araya gelindi.

Kermeste elde edilen gelir, Filistin’deki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Kızılay’a gönderildi. Bu bağışın, Filistin halkının temel ihtiyaçlarını karşılamada ve zor zamanlarında yanlarında olmada önemli bir destek sağlayacağına inanıyoruz.

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak, Filistin’e yönelik dayanışma ve yardım çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederiz.

Ayrıca, kermes boyunca yapılan bağışların ulaştırıldığını gösteren dekontu  paylaşıyoruz.